Hjem Fora Ice Autoradio i hjemmet

Viser 9 indlæg - 11 til 19 (af 19 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #49072
    Jørgen Jensen
    • Offline

    Med uden held, mener jeg at der ikke kom liv i enheden når jeg gav den strøm, som desuden kom fra en Xbox ;=O)

    #49073
    HDA
    Deltager
    • Offline

    [quote=Kaptajnen]
    Med uden held, mener jeg at der ikke kom liv i enheden når jeg gav den strøm, som desuden kom fra en Xbox ;=O)

    [/quote]

    Hvis adaptoren giver 12V ud og lyset i radioen ikke engang tændes, så har du vist polariseret den forkert ;o)

    #49075
    Jørgen Jensen
    • Offline

    Det skulle man tro, men har nu målt den ud, og fundet + indvendigt i stikket, samme ledningsmontering virkede på batteriet, men jeg kunne jo prøve at vende den om alligevel.

    #49080
    HDA
    Deltager
    • Offline

    Stel på selve 'kassen' og plus i stikket. Det virker altid.

    #49084
    Jørgen Jensen
    • Offline

    Altså, lave stellen på selve metalrammen af radioen.?
    Istedet for gennem stikket.?

    #49085
    HDA
    Deltager
    • Offline

    [quote=Kaptajnen]
    Altså, lave stellen på selve metalrammen af radioen.?
    Istedet for gennem stikket.?
    [/quote]

    Det er den samme stel.
    Bare nemmere at forbinde når man lige skal teste en headunit.

    #49086
    Jørgen Jensen
    • Offline

    Det er da et forsøg værd.
    Tak.!

    #49118
    Jørgen Jensen
    • Offline

    Så lykkedes det, det viste sig at Xbox strømforsyningen skulle “kortsluttes” for at starte, så da jeg fandt ud hvordan jeg holdte liv i de 12 volt, kørte det.
    Tak for hjælpen.

    #49119
    HDA
    Deltager
    • Offline

    [quote=Kaptajnen]
    Så lykkedes det, det viste sig at Xbox strømforsyningen skulle “kortsluttes” for at starte, så da jeg fandt ud hvordan jeg holdte liv i de 12 volt, kørte det.
    Tak for hjælpen.
    [/quote]

    thumbsup

Viser 9 indlæg - 11 til 19 (af 19 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.